Tankönyv

Könyvkiadás CD lemezen

Az itt látható szakkönyvek megrendelhetőek CD-n, 
hármat fizet négyet, kap akcióban
  (3+1)

14.970,-Ft. + postaköltség


A tankönyv megrendelhető:
valyi.oktatora@gmail.com

A magyar órás szakkönyvek sorozat azt a célt tűzte ki, hogy az eddig megjelent magyar szakirodalom könnyebben hozzáférhető legyen a szakma iránt érdeklődők számára. Szerencse kell ahhoz, hogy különböző antikváriumokban, hagyatékokból megvegyünk könyveket, illetve némely esetben irreális árat kell fizetnünk értük. A könyvtárakban sem találhatók ezek a kiadványok, vagy mivel olyan kevés van belőlük, nem kölcsönözhetők, csak helyben tanulmányozhatók.


A sorozat felölelni igyekszik az elmúlt 100 évben megjelent szakkönyveket. Sajnos a CD lemezek alkalmazása nem pótolja azt az élményt, mint amikor kezünkbe veszünk egy „KÖNYVET”. De meg kell barátkoznunk a modern technikával, aminek az előnyei kétségbe vonhatatlanok.

 

Az első CD címe: Vályi Ödön: ÓRÁS SZAKMAI ISMERETEK

A második CD címe: Vályi Huba: Órajavítási szakmai ismeretek I. II. III. (Ez egyben tankönyv, az órás szakvizsga anyaga).


Palasovszky Ödön: Magyar Óraipar. Rohonczi Mór: A kerekes órák története.

A harmadik CD címe: Szakmai írások a 20. század elejéről. Babos – Vályi: Az órák szerkezettana. Órás újságok. Évkönyvek. Clementis László: Az „Órás”. Pritz István: MAGYAR ÓRÁK


A negyedik CD címe: Schwarz Zsigmond összes művei (ajándék CD)